Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özkan mesajında şunları kaydetti; "30 Ağustos Zaferi, Çanakkale'den Sakarya'ya uzanan kahramanlık destanının yazıldığı ve milletimizin zalimlere karşı omuz omuza mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı tarihtir. Bu zaferin 95. Yıldönümünü milletçe gurur ve onurla yaşıyoruz.

Bugün kahraman ordumuz ve aziz milletimiz, Ülkesinin bağımsızlık ve bütünlüğü uğruna nasıl mücadele veriyorsa o günde tüm imkânsızlıklara rağmen topyekûn mücadelesini vermiştir. Atalarımızın şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyen zalimlere hak ettikleri cevap en iyi şekilde verilmiştir.

Ülkemiz, demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel mirası ile bölgesinin ve dünyanın merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Bu istikrarlı gidişatımızı bozmak için içte ve dışta şer odakları haince saldırmaya devam etmektedir. Fakat Devletimiz, güçlü iradesini ortaya koymakla birlikte aziz milletimizin bayrak ve vatan mücadelesindeki dik duruşu sayesinde hainlere fırsat vermemektedir. Güçlü Ülke için daha güzel yarınlar için Devletimiz ve milletimiz onurlu mücadelesine devam edecektir.

Bu cennet vatanı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle, muhterem gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bu duygularla aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum."

Editör: Haber Merkezi