Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, incelemelerde bulunmak üzere Nurhak ilçesine ziyarette bulundu.

Vali Güvençer, Hükümet Konağı önünde Nurhak Kaymakamı Osman Demir, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb. İlhan Güngör, Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, İlçe Emniyet Amiri Hakan Erdem ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlığa geçen Vali Güvençer, personeli ziyaret edip Kaymakam Osman Demir’den, ilçede yapılan yatırımlar, ilçe kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyareti sonrası Nurhak Hüyük İlkokulu ve Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Güvençer, Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ile görüştükten sonra sınıf ve atölyeleri gezdi. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi sınıfını ziyaret eden Vali Güvençer, öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Eğitim kurumları ziyaretlerine devam eden Güvençer, Elbistan Meslek Yüksek Okulu Nurhak Yerleşkesi’nde öğrenciler sohbet edip, öğle yemeğini Meslek Yüksek Okulu yemekhanesinde öğrenciler ile birlikte yedi.   

Daha sonra Belediye Başkanlığına geçen Vali Güvençer, Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş’u ziyaret ederek, Belediye hizmetlerine ilişkin Başkan Akkuş’tan bilgiler aldı.

İlçe Emniyet Amirliği ve İl Jandarma Komutanlığını da ziyaretler gerçekleştiren Vali Mustafa Hakan Güvençer, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb. İlhan Güngörve İlçe Emniyet Amiri Hakan Erdem’den sorumluluk alanlarına ait asayiş olayları hakkında bilgiler aldı.

Son olarak Karaçar Ortaokulu inşaatını da ziyaret eden Vali Güvençer,  okul inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi