Kahramanmaraş’ta bayram tatilini geçirdikten sonra görev yeri Van’a dönerken devrilen otomobilde hayatını kaybeden Uzman Çavuş Bahaettin Paksoy, eşi ve 1 yaşındaki oğlunun cenazesi, gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı tatilini ailesiyle birlikte Kahramanmaraş’ta geçiren Uzman Çavuş Bahaettin Paksoy, tatilin ardından görev yaptığı Van’ın Erciş ilçesindeki birliğine dönmek için aracıyla yola çıktı. Paksoy’un kullandığı 46 FE 154 plakalı otomobil, geçtiğimiz Pazar günü Malatya-Adıyaman yolu üzerindeki Erkenek kasabası yakınlarında kontrolden çıkarak, takla attı. Devrilen otomobilin altında kalan Bahaettin Paksoy, eşi Elif Paksoy (30) ve 1 yaşındaki oğulları Ali Buğra Paksoy olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada otomobil içerisinde bulunan çiftin kızları 4 yaşındaki Burcu Melek Paksoy ile 8 yaşındaki Busenur ağır yaralandı. Kazada ölen uzman çavuş, eşi ve oğlunun cenazeleri, otopsilerinin ardından Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Uzunsöğüt köyüne getirildi. Burada düzenlenen cenaze töreninin ardından hayatını kaybeden uzman çavuş, eşi ve oğlu, gözyaşları ve ağıtlar arasında toprağa verildi.
Düzenlenen cenaze törenine; Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Coşkun Doğan, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Paksoy ailesinin yakınları, askerler ve vatandaşlar katıldı.
Editör: Haber Merkezi