Afşin Belediyesi EMITT 2016 Fuarında

Afşin Belediyesi, İstanbul'da düzenlenen ve dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı’na katıldı.

İstanbul Beylikdüzü Tüyap fuar alanında 28 – 31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen  Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Afşin Belediyesi de katılımcı olarak yer aldı. 

İlçenin tarih, kültür, turizm potansiyelini bünyesinde barındıran öğeleri fuarda en güzel şekilde tanıtılması için yapılan çalışmalar tamamlandı. Başkan Güven, " Dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan organizasyonda, ÜNESCO Adayı Eshab-ı Kehf'i dünyaya tanıtacağız."dedi.

Belediye Fuarda UNESCO Adayı Eshab-ı Kehf’i Dünyaya Tanıtacak

Afşin Belediyesi, bu yıl 20.’si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) 90 m2 lik bir alanda oluşturulan “Dünya Mirası Afşin Eshab-ı Kehf Külliyesi” temalı profesyonel bir stant ile katılım sağladı. Fuarda katılımcılara ve ziyaretçilere başta Eshab-ı Kehf Külliyesi olmak üzere yöre ve ilçeyi tanıtacak broşür ve kitaplar, çeşitli hediye ve ikramlar sunulacak. İlçeyi temsilen profesyonel bir ekip ile katılım sağlayan belediye, EMITT 2016 Fuarında il ve ilçenin en iyi şekilde tanımının yapılabilmesi amaçlıyor. Afşin Eshab-ı Kehf standı 12. Hol’de yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi