Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a giden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, referandum çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, referandum çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Yenişehir Ofis Semti Gevran Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Ünal'a, Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti İl Başkanı Muhammed Dara Akar, il ve ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti. Esnaflarla sohbet eden Ünal, 16 Nisan'da referandum la ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Diyarbakır'da esnafla, sivil toplum kuruluşlarıyla, muhtarlarla bir araya geleceklerini ifade eden Ünal, "Şuana kadar esnaf gezisinde insanlarımızı dinledik. 16 Nisan günü Türkiye özgür iradesiyle bir karar verecek ve bu kararın bizim tarafımızda halkımızın doğru bilgilendirilmesi için kapı kapı dolaşıyoruz. 16 Nisan günü Türkiye'nin önünü açacak olan, Türkiye'nin geçmişten bugüne yaşadığı hükümet krizleri, istikrarsızlıklar, ekonomik krizler AK Parti döneminde hamdolsun yaşanmadı ama AK Parti döneminde de milletin hükümetini milletin iradesiyle iktidara gelmiş olan hükümeti bertaraf etmek için aynı odaklar birçok çaba içerisine girdiler. Bu çabalarında da hamdolsun başarıya ulaşamadılar. Şimdi biz artık her ne olursa olsun milletin iktidar olacağı bir sisteme geçiyoruz. Bugün de burada Diyarbakır'da Diyarbakırlı kardeşlerimizle bunu paylaşıyoruz, anlatıyoruz" dedi.

"Ana muhalefet partisi çok açık yalan söylüyor"

Diyarbakır'ı çok iyi gördüğünü kaydeden Ünal, şunları kaydetti: 

"Her şeyiyle çok iyi gördüm. Hizmetiyle, güveniyle çok iyi gördüm. İnsanlarımız son derece mutlular, huzurlular ve her konuştuğumuz esnafımız güven ve istikrar içerisinde huzurun devam etmesini istiyor. İnsanlarımız ekmeğini, aşını büyütmek, evladıyla, çocuğuyla güven içerisinde yaşamak istiyor. Tabi devletimizin, hükümetimizin görevi de bunu temin etmek. Biz onlara bu sitemin ne getireceğini anlatıyoruz. Çünkü maalesef şuanda özellikle ana muhalefet partisi bu konuda çok açık, çok net yalanlar söylüyorlar. Yeni bir yalanları ortaya çıktığı zamanda hiç rahatsız olmadan başka bir yalana hızla geçebiliyorlar. O yüzden bizim insanımızı doğru bilgilendirmemiz gerekiyor. Sorulara açık ve net cevaplar veriyoruz. Bugün de Diyarbakır'dayız inşallah."

Editör: Haber Merkezi