Bakan Ünal, parti teşkilatlarından gelen misafirleri ile yakından ilgilenirken, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kahramanmaraş’ın bu dönem Ankara’da en güçlü şekilde temsil edileceğini vurgulayan Bakan Mahir Ünal, 2019 yılına kadar ilçelerin tüm sorunlarının ortadan kaldırılacağını dile getirdi. 
Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ve her üç ilçeden parti üyelerinin katıldığı ziyarette, Bakan Mahir Ünal’a tekrardan hayırlı olsun dilekleri iletildi. Belediye Başkanları ve ilçe başkanları ayrıca, ilçelerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında da Bakan Ünal’a bilgiler aktardılar. 

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, günün anısına Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a el dokuması kilim hediye ederken, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise hat yazılı tablo hediye etti. Kahvaltıya AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Veysi Kaynak, Mehmet Uğur Dilipak, İlker Çitil ve Celalettin Güvenç de katıldı. Ekinözü, Nurhak ve Göksun İlçe Teşkilatı yönetimi ve üyeleri daha sonra AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasını dinlediler. 

Editör: Haber Merkezi