AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Bizim belediyeciliğimizin temel amacı şudur, bir insanı mahallesinde, evinde, şehrinde mutlu etmektir" dedi.

Oniki Şubat Belediyesi tarafından yaptırılan sentetik buz pistinin açılışına katılan Ünal, belediyecilik anlayışlarının insan odaklı olduğunu belirterek, "AK Parti’nin belediyecilik anlayışı Recep Tayyip Erdoğan belediyecilik anlayışıdır. 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde her türlü imkansızlık vardı. Her türlü kısıtlama, baskı vardı. Maddi imkansızlıkların yanı sıra manevi baskılar çok hat safhadaydı. Ve İstanbul hatırlarsanız bir çöp şehri bir hava kirliliği şehri Haliç koku içerisinde çamurun, çukurun, çöpüyle anılan bir şehirdi. Ama 3 yıl gibi kısa sürede Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlığında da diğerleri gibi olmadığını gösterdi. Tıpkı, başbakan ve cumhurbaşkanı olduğunda diğerleri gibi olmadığını gösterdiği gibi. Bizim belediyeciliğimizin temel amacı şudur, bir insanı mahallesinde, evinde, şehrinde mutlu etmektir. Bizim anlayışımız hayatın her aşamasında vatandaşımızın yanında olmaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sentetik buz pistinin açılışı yapılırken Mahir Ünal’da çocuklar ile görüşerek herkese paten verileceğini ve kaymalarına yardımcı olmak için öğretici tahsis edileceği sözünü verdi.

  Birçok mahallede kurulması planlanan pistlerin ücretsiz olacağı ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi