1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal Afşin’de esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, İl Başkanı Ahmet Güngör, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve beraberindeki heyetle Atatürk Caddesinde esnafları ziyaret eden Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, vatandaşlarla sohbet ederek, problemlerini dinledi.

Vatandaşlardan, AK Partiye hayır duası ve destek isteyen Ünal, Afşin halkı tarafından ilgi ile karşılandıklarını belirterek, esnafların ve vatandaşların istikrarın sürmesinden yana olduklarını görmekten mutlu olduklarını belirterek, Kahramanmaraş ve ilçelerine hizmet edebilmek için çaba gösterdiklerini söyledi. 

Atatürk Caddesinde partililer ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Ünal, burada kendisi ile görüşmek ve sorunlarını anlatmak isteyen çok sayıda vatandaşla tek tek ilgilendi. Ünal, esnaf ziyaretlerinin ardından Afşin Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Beton Elemanları Üretim Tesisi ve Siirt’te gerçekleşen Ömer Erüstün isminin verildiği Şehit Ömer Erüstün Meydanı’nın açılışını gerçekleştirdi.

 

Editör: Haber Merkezi