AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Kahramanmaraş’ın kurtuluş ruhu tıpkı 15 Temmuz ruhu gibi, Çanakkale ruhu gibi" dedi.

 AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ın Düşman İşgalinden Kurtuluş'un 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ünal, "Kahramanmaraş’ımızın kurtuluşunu kutlayacağız. Bugün tam da Kahramanmaraş’ın kurtuluş ruhu tıpkı 15 Temmuz ruhu gibi Çanakkale ruhu gibi Bu milletin birliğini beraberliğini muhafaza etmek, devletinin bekasını sağlamak, ülkenin güvenliğini sağlamak için Afrin’de terörle mücadele de tezahür ediyoruz. Bugün 12 Şubat’ta bu ruhu Kahramanmaraş’ta tekrar hatırlayacağız, Sütçü İmam’ı hatırlayacağız, Aslan Bey’i hatırlayacağız, Rıdvan Hoca’yı hatırlayacağız, Ali Sezai Bey’i hatırlayacağız, hasılı kelam o gün Fransız’ı içimizden söküp atan bütün kahramanları hatırlayacağız. Onların ruhlarını dualarla yad ediyoruz.  Aynı zamanda da Afrin’de mücadele eden kahramanlarımız ve şehitlerimiz, gazilerimizin sağlık ve sıhhat kazanması için dualar okuyacağız. Rabbim bu milletin birliğine beraberliğine zeval getirmesin. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Dualarımız askerlerimizle beraber. " açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi