Afşin İlçe Müftülüğü, 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Ulu Camii'nde vatandaşlar için Sakal-ı Şerif ziyareti gerçekleştirdi.

Cuma namazına müteakip Ulu Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerif’i, yüzlerce Afşinli vatandaşla buluştu.

Camii içerisinde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, cam fanus içerisinde korunan Sakal-ı Şerif’i Salâvatlar eşliğinde vatandaşların ziyaretine açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Sakalı Şerifi, cep telefonlarıyla görüntülemeye çalışırken bazıları da selam vererek Salâvat-ı Şerife okudu. Çocuklarda Sakal-ı Şerifi görebilmek için yoğun ilgi gösterdi.

Afşin İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım, “Bugün halkımızı sakalı şerifle buluşturduk elhamdülillah çok büyük rağbet vardı. Vatandaşlarımız cuma namazına müteakip Sakal-ı Şerif ziyaretin de bulundular. Kutlu Doğum Haftasındayız bir dizi programlar gerçekleştirdik. Bu sakalı şerif ziyareti de programlarımızdan bir tanesiydi cumamız mübarek olsun, vatandaşlarımızın kutlu doğum haftasını da tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi