Kahramanmaraş Ülkü Ocakları tarafından "Sevdamız Türkiye" konseri düzenlendi.

Vatandaşların Türk bayrakları ile geldiği 12 Şubat Stadyumu'ndaki programda, İstiklal Marşı, ardından Kur'an-ı Kerim okundu, Büyükşehir Belediyesi mehter takımı konser verdi. 

Daha sonra sanatçılar Ahmet Şafak, Ali Kınık ve Atilla Yılmaz sevilen parçalarını seslendirdi.

MHP İl Başkanı Süleyman Öner, burada yaptığı konuşmada, haçlı operasyonlarının devam ettiğini belirterek, gayenin Türkiye'yi yıkmak ve Türkleri Anadolu'dan çıkarmak olduğunu söyledi.  

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Öner, "Biz biriz, beraberiz, sonuna kadar da bağımsız yaşayacağız. Buna da hiçbir çılgın engel olamayacaktır. 16 Nisan'da yapılacak referandumun Türk milletinin birliğine, dirliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum. Liderimizin de söylediği gibi devlet için evet, millet için evet, cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet, ülküdaşlarımız için evet diyoruz." ifadesini kullandı. 

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan da ülkücüler var olduğu müddetçe Türk milletine zeval gelmeyeceğini belirtti.  

Ülkücüler olarak devletin ve milletin emrinde olduklarını dile getiren Kaplan, şunları kaydetti:

"Biz Ülkü Ocakları olarak, Başbuğumuzun yolunda, liderimizin izinde, Ülkü Ocakları Başkanımızın emrinde, devlet için evet, millet için evet, cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası ve liderimiz için sonuna kadar evet diyoruz. Allah sizleri yalanlardan, yılanlardan bir de kurt postu giymiş çakallardan korusun. Cenab-ı Hak yar ve yardımcımız olsun."

Editör: Haber Merkezi