Kahramanmaraş Ülkü Ocakları tarafından ”Ülkede Ülküde Diriliş” adlı konser programı düzenlendi.

Mehmet Akif Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen konsere Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl başkanı Mesut Kaplan, İlçe Ocak Başkanları Milliyetçi Hareket Parti İl Başkanı ve salonu coşkularıyla hareketlendiren binlerce genç katıldı. Konser programında Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ve Andımız okundu.

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan, Madde Bağımlılığı Hakkında Ve Bir Çok Maddeye Değinen Kaplan “Toplumun ve Gençlerin gittikçe Madde Bağımlı Olduğunu ve bu durumdan bir an Önce Kurtulmalı Gençlerimizi Hayata Döndürmemiz Gerektiğini, Ülkü Ocaklarının Bu Savaşa Karşı Birlikte Olduğunu söyledi. Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Ve Başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Kahramanmaraşlı Ülkücü Şehit YEKTA ASLAN'nın ve Ailesinin Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününün Kutlu Olsun dedi. Kaplan, “Ülkücü Gençlik, hiçbir koşul ve şart altında; oluşturulmaya çalışılan kargaşanın bir parçası olmayacak; dik duruşumuz aziz Türk milletinin sağlıklı yapısının nişanesi olarak var olmaya devam edecektir. Hedefimiz olan 2023 Lider Ülke Türkiye ye ulaşmak maksadıyla yılmadan, yılgınlaşmadan derslerimize yoğunlaşarak ülkemizin yönetim kadrolarını oluşturma çabalarımızı son nefes, son nefer ve son damla kanımıza kadar devam ettireceğimizi tüm samimiyetimizle haykırıyoruz. Ülkücüleri sokaklarda arayanlar boşuna uğraşmasınlar, Ülkücülerin yeri sokaklar değil ilk önce konferans salonları, mezuniyet törenlerinin birincilik kürsüleri daha sonra ise Türk milletine faydalı olabilmek için çalışabileceği iş alanları olacaktır” dedi.

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl başkanı Mesut Kaplan’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından ''CEHALAET Adlı Tiyatro, OZAN MANAS ve ALİ KINIK şarkılarıyla halkı coşturdu.
Editör: Haber Merkezi