Afşin Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Ruhi Kılıçkıran İftar Sofrası programı düzenlendi.

Afşin Belediye Düğün Salonunda düzenlenen iftar programında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof.Dr.Sefer Aycan, “Bu güzel iftarı düzenledikleri için ve bizi bir araya getirdikleri için Afşin Ülkü Ocakları Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Değerli Afşinliler, değerli gönül dostlarımız Ülküdaşlarımız, bugün mübarek günlerden Ramazan ayının artık son günleri içerisindeyiz. Afşin’de iftara gelmeden önce duygusal anlar yaşadık biliyorsunuz Küçüktatlar’da şehidimiz vardı. Önce şehidimize uğradık şehidimizin ailesini kadirşinaslık ve duruşuyla aslında biz onlardan utandık.O kadar muhterem kişiler ki; şehidimize Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Ardından Afşinli Ülkücü şehitlerimizin ailelerine uğradık. İlk ülkücü şehidimiz Ruhi Kılıçkıran bir ramazan ayında şehit edildi. Bu organizasyonda ülkücü şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’ın adının yaşatılması bizleri memnun etti. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak bu kutsal topraklarımıza, vatanımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Ancak o zaman şehitlerimize layık olabiliriz. Görüyorsunuz ülkemizin içte ve dışta düşmanları var. Herkes bir tarafta Türkiye’ye saldırıyor. Ülkü Ocakları Afşin İlçe Başkanı Aybars Kenan Karaağaç’a bu iftar programını düzenlediği için tekrar teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Afşin Başkanı Aybars Kenan Karaağaç sözlerinde şu ifadelere yer verdi;

“Afşin Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz Ruhi Kılıçkıran İftar Sofrasına hepiniz hoş geldiniz. Bu programın adını Ruhi Kılıçkıran İftar Sofrası dememizin sebebi Ruhi Kılıçkıran ülkücü şehitler kervanının yolbaşçısıdır. Ankara Üniversitesi’nde öğrenim görürken komünistler tarafından bir iftar sonrasında şehit edilmiştir. Ruhi Kılıçkıran’ın ruhu asla ölmemiş, Ülkü Ocaklarında hala yaşamaya devam etmektedir. Bu yüzdendir ki Ruhi Kılıçkıran gibi yiğitlerin Dursun Önkuzu Cengiz Baktemur Selçuk Duracık Halil Esendağ Ali Bülent Orkan gibi şehitlerin yolundan yürümek bizim için şereflerin en yücesidir. Dün olduğu gibi küffarın karşısında direndik bugün de yarın da direnmeye devam edeceğiz. Çünkü hala göğsümüzde Nurullah Ceren ağabeyimizin nefesini taşımaktayız hala yüreğimizde Hüseyin Kuzdan ağabeyimizin sedasını yaşatmaktayız. Programımıza katılan herkese tekrar buradan teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Afşin İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Özgür Gümüşay, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Burak Binboğa, MHP Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan, Göksun MHP İlçe Başkanı Fatih Üstün, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar, Türkoğlu Göksun Andırın ve Elbistan İlçe Ülkü Ocak Başkanları, MHP Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Ersal Koç, Geçmiş Dönem MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, Geçmiş dönem MDK üyesi Sermet Yıldız, Kahramanmaraş Spor Kulüp Başkanı Mehmet Fatih Ceyhan, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Gümüş Afşin MHP KAÇEP Başkanı Neslihan Kızılay Özdemir, Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Bayram Doğan, Afşin Ülkü Ocakları Teşkilatı, Ülkücü Şehit Aileleri ve birçok vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi