Kahramanmaraş U17 Ligi B Grubunda mücadele eden Afşin Belediyespor Play-Off oynamaya hak kazandı.

Kahramanmaraş U17 Ligi B Grubunda oynadığı 16 maçın 15'ini kazanarak 45 puanla birinci olan Afşin Belediyespor Play-Off grubuna yükseldi.

Afşin temsilcimizin Play-Of rakipleri A Grubundan 1920 Maraşspor ile Maraşspor, B Grubundan ise ikinci olan Maraşgücüspor oldu. Play-Off Grubu 28 Ocak Pazartesi günü tek devreli lig usulüne göre Batıpark Futbol Sahasında oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak. U17 Play-Off grubu fikstürü bugün Batıpark Sahasında çekilecek. U17 Play-Off grubunda en çok puanı toplayan iki takım Kahramanmaraş'ı U17 Türkiye şampiyonasında temsil edecek.

Afşin Belediyespor Antrenörü Hasan Akpınar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " Kahramanmaraş U17 Ligi B Grubunda mücadele eden Afşin Belediyespor oynamış olduğu 16 maçtan 15'ini kazandı ve ligi birinci sırada bitirdi. Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum. Güzel bir sezonu geride bıraktık. Afşin temsilcimiz bu başarısıyla Play-Off grubuna kaldı ve bu maçları da kazanırsak Kahramanmaraş'ı U17 Türkiye şampiyonasında temsil edeceğiz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen ve U17 Grubu futbolcularımıza vermiş olduğu imkanlar için Afşin Belediye Başkanımı Mehmet Fatih Güven'e, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan'a, Afşin Belediyespor yönetimine ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan sporcu velilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi