Ülkemizin Ulusal ve Uluslararası alanda hak ettiği düzeyde tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapan bu alanda projeler üretmeyi amaçlayan Turizm ve Tanıtma Platformu’nun (TUTAP) Genel Başkanı Fikret Yıldız, Afşin TSO Başkanı Can’ı makamında ziyaret etti.

TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız; “Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can’ın ülkemizin inanç turizmi açısından en değerli destinasyonlarından biri olan Eshab-ı Kehf’in tanıtımı çerçevesinde hayata geçirdiği etkin çalışmaları bu gün meyvelerini vermeye başladı. Şehrin tanıtımı kapsamında yeni projelerde birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Can, bu alanda gösterdiği başarılı, özverili çalışmaları, şehrinin tanıtımına verdiği önem sayesinde bu ödülü almaya hak kazanmıştır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Takdim edilen Türkiye Turizm Elçiliği Beratı ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afşin TSO Başkanı Can; “ Temel amacımız şehrimizin gelişmesi ve turizm pastasından hak ettiği payı alması. TUTAP Genel Başkanı Sayın Yıldız bizleri onurlandırdı. Bölgemizin tanıtımı konusunda birlikte daha birçok proje geliştirmeyi ümit ediyoruz. Bize bu ödülü layık gören TUTAP Genel Başkanına çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.   

Editör: Haber Merkezi