Türkoğlu ilçesinde Belediye Başkanı Osman Okumuş’un başlattığı ‘Hoşgeldin Bebek’ kampanyası ile ilçe sınırları içerisinde her yeni doğan bebeğe hediyelerin verilmesinin yanı sıra adına birde fidan dikiliyor.
Ailelerin doğum zamanında artan masraflarına destek ve yeni doğan her çocuğa küçük bir hediye verilmesi amacıyla başlatılan kampanyanın yanı sıra belediyenin belirlediği hatıra ormanına ise fidan dikiliyor. 
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilk olarak ikiz kardeş olan Muhammet Uygar Pakdil ve Muhammet Ufuk Pakdil’e hediyelerini verdi, ardından ise hatıra ormanına fidanlarını dikerek kampanyayı başlattı. Başkan Okumuş, "Türkoğlu Belediyesi olarak yine ilkleri yaşatmaya devam ediyoruz. İlçemizin anneleri ile Türkoğlu ilçemizde her yeni doğan bebeğe 'Hoş geldin bebek' kampanyası dahilinde güzel bir orman alanı oluşturduk ve her doğan çocuğa birer tane fidan dikimi yapıyoruz, yanı başına ismini yazıyoruz. Çocuklarımız büyüdükçe ormanımızda büyüyecek. Buradan amacımız orman sevgisini yeşili doğumdan itibaren çocukluğundan büyüyene kadar bu eğitimin içerisine bu projeyi katmak istiyorduk ve amacımıza da inşallah ulaşırız" dedi.
Editör: Haber Merkezi