Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mimar Türkkahraman, Afşin Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette konuşma yapan Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mimar Türkkahraman, Afşin Milli Eğitim Müdürlüğü’nü Mahir Turan’ın layıkıyla yerine getireceğini kaydetti.

Türkkahraman, “Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan'ı makamında ziyaret ettik. Kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunamamıştık bu göreve atandığından buyana. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz idari yönü olduğu kadar okuyup araştıran bir kişiliğe sahip olduğunu bildiğimiz için kendi kitabımızdan birini kendisine hediye ettik. Kendisine görevinde başarılar diliyorum, bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum.  Ayrıca AK Parti ilçe Başkanımız Fevzi Kaynak'ı makamında ziyaret edecektik fakat kendisi bizlerden hızlı davrandı ve ziyaretlerimiz boyunca bizlere eşlik etti. İlçe Başkanımız kaynak'a çok teşekkür ediyorum ziyaretlerimiz esnasında bizleri yalnız bırakmadıkları için.” dedi.

Afşin Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan ise, “Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mimar Türkkahraman’nın bizleri ziyaretinden dolayı çok memnun olduk, inşallah eğitim alanında takıldığımız yerlerde telefonla, yüz yüze görüşerek kendisinden yardım alacağız. Aynı zamanda Mimar abimize ziyaretlerinde eşlik eden AK Parti İlçe Başkanımız Fevzi Kaynak'a da çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi