Yücel, Afşin Belediyesi için Aday Adaylığını Açıkladı

Afşin Belediyesi Meclis Üyesi ve Şehir İçi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Cüneyt Yücel, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Afşin'in en genç belediye başkan aday adayı Cüneyt Yücel, AK Parti İlçe Teşkilatında basın açıklaması yaparak, aday adaylığı başvuru evraklarını İlçe Başkanı İsmail Safi'ye teslim etti.

Türkiye ile birlikte Afşin'in daha da büyümesi ve 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşması için azimle ve özveriyle çalışacağını söyleyen AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yücel, ."AK Partimizden Belediye Başkan Aday Adaylığı programına hepiniz hoş geldiniz. Beni burada yalnız bırakmadığınız için başta teşkilatımız olmak üzere tüm büyüklerime ve kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. AK Teşkilatının elinde büyümüş bir kardeşiniz olarak huzurlarınızdayım. Bu aday adaylığı sürecinde genç bir kardeşiniz olarak belediye başkan adaylığına talip oldum. Talip olmamdaki en büyük neden Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye hedefleri 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarına ulaşmamıza bir nebze olsa da katkım olacağına inandığım için bugün huzurlarınızdayım." açıklamasında bulundu.

- "Afşin Halkının Önce Gönlüne, Sonra Hizmetine Talibim"

Afşin halkıyla birlikte gönül belediyeciliğine talip olduğunu dile getiren Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Yücel, "Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinciyle, Afşin halkıyla birlikte gönül belediyeciliğine talibim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm aday adayı olan değerli büyüklerime başarılar diliyor, bu sürecin başta Afşin’imize, Kahramanmaraş’ımıza ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum." diye konuştu.

Son olarak, temayül yoklaması için destek beklediğini söyleyen Yücel, şunları söyledi:

"18 Kasım’da yapılacak temayül yoklamasında siz değerli teşkilat mensubu ablalarımın, ağabeylerimin, kardeşlerimin desteklerini bekliyorum.  Afşin karar verecek, halkın içinden genç ve dinamik bir kardeşiniz gelecek diyor ve hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum." Dedi.

AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı olarak 3 kişiden aday adayı başvurusunu aldıklarını dile getiren AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, " Cüneyt Yücel kardeşimize hayırlı olsun diyorum. Kendisi teşkilatımızda yetişmiş, teşkilatın her kademesinde görev yapmış birisi. Aynı zamanda da bazen kendisine söylüyorum, ilçe başkanlığı görevi bizlere verildiği için belediye meclis üyeliğini bıraktım ve yerime geçti. Belki burayı bırakırız buraya da geçer. Partimize teveccühün olması güzel, içimizden, teşkilattan insanların aday olması güzel, bizim istediğimiz bu. Teşkilat mensuplarının kademe kademe ilerlemesi ve ideallerindeki, gönüllerindeki mevkie, makama kavuşmaları. Ben Cüneyt Yücel’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Rabbim hayırlısını eylesin. Bu işi yapacağına kendisi inanıyor, bizde inanıyoruz. Çünkü halkın içerisinden birisi, teşkilatın içerisinden birisi ve belediye tecrübesi de edindi. İnşallah rabbim hayırlısıysa muvaffak eyler." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yücel, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi'ye Afşin Belediyesi Başkan Aday Adaylığı evraklarını teslim etti.

Yücel'in başvurusunda, AK Parti Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış, AK Parti Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç, çok sayıda partili ve Yücel'in yakınları katıldı.

Editör: Haber Merkezi