Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğü görevine, hemşerimiz İsmail Palakoğlu atandı.

Genel Merkezi Darende’de bulunan Hulusi Efendi Vakfı’nın Genel Müdürlüğü görevinde de bulunan Palakoğlu, 1972 yılında Afşin’de doğdu. 1990 yılında Afşin İmam-Hatip Lisesinden mezun olan Palakoğlu, aynı yıl Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesine başladı.

1995 yılında İlahiyat Fakültesinden mezun olan Palakoğlu, 1995-1998 yılları arasında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Bölümü Tasavvuf Anabilim Dalında yüksek lisans yaptı ve 1993-1998 yılları arasında öğrenci yurdu hizmetleri ve eğitim faaliyetleri yürüttü.
1998-2008 yılları arasında özel bir Vakıfta Genel Müdürlük, Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mütevelli Heyeti Üyeliğinde bulunan Palakoğlu, 2008-2010 yılları arasında özel bir sivil toplum kuruluşunda Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüttü. Eğitim, sağlık, sosyal, kültür, inşaat ve basın-yayın gibi birçok alanda farklı görevler aldı.
Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Palakoğlu, geçtiğimiz günlerde Genel Müdürlük görevine atandı.
Evli ve 2 çocuk babası Palakoğlu’nun çeşitli dergilerde yayınlanmış makaleleri ile basılmış 1 kitabı bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi