Türkiye’de iletişim sektörünün dev firması Türk Telekom’un bünyesindeki şirketler Türk Telekom, Avea, TTNet ve Tivibu’nun tüm hizmetlerinin sunulduğu “Telekom Grup Mağazası” Afşin’e açıldı.

Afşin’de yıllardır telefon sektöründe faaliyet gösteren Selatdin Yılmaz, Türk Telekom Grup Mağazası’nı Atatürk Caddesi İş Bankası yanında vatandaşların hizmetine kazandıklarını söyledi.

Cep telefonu ve aksesuarları satışının yanında fatura tahsilatı, TL yükleme gibi hizmetler sunacaklarını söyleyen Yılmaz, Türk Telekom, Avea, TTNet ve Tivibu’nun tüm hizmetlerinin mağazada bulunacağını kaydetti.

Sabit Hat Açma Kapama İşlemleri Artık Afşin’de!

Afşin’de vatandaşların en şikayetçi oldukları konulardan birini çözüme kavuştuklarını belirten Yılmaz, “ Türk Telekom ofisleri ilçemizde bulunmadığı için ilçemizde ev ve iş yeri telefonlarının açma, kapama, devir işlemleri yapılamamaktaydı. Vatandaşlarımız sabit hatlarını kapatmak, açmak veya devretmek için Elbistan’a veya Kahramanmaraş’a gitmek durumunda kalıyordu. Türk Telekom Grup Mağazası Afşin Bayii olarak bu hizmeti vatandaşlarımıza sunmaktayız ve bu işlemlerden vatandaşlardan hiçbir şekilde ücret alınmıyor” dedi.

Tek Adresten 4 Hizmet!

Türk Telekom Grup Mağazası ile Avea, TTNET, Tivibu ve Türk Telekom şirketlerinin ürünlerini tek noktadan vatandaşlara ulaştırma imkanını yakaladıklarını belirten Yılmaz, “ Türk Telekom Grup mağazasında mobil hat, internet ve ev telefonu satın alabilirsiniz. Mobil, internet ve ev telefonu tarife ve kampanyalarından sizin için en uygun olanları keşfedebilir, tarife karşılaştırması yapabilir ve fırsatlardan faydalanabilirsiniz. Avea, TTNET ve Türk Telekom fatura ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. En yeni cihaz modellerini canlı ve gerçek cihazlarla mağazamızda deneyebilir, satın alabilirsiniz. Alanında yetkin cihaz uzmanlarımızdan; canlı olarak sergilediğimiz cihazlar hakkında bilgi alabilir, tarife ve fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. 





Editör: Haber Merkezi