Afşin Ülkücü İşçileri Derneği Başkanı Keramettin Erdoğan:

“Türk milletinin kutsal değerlerine yapılmış alçakça bir saldırıdır”

Afşin Ülkücü İşçileri Derneği Başkanı Keramettin Erdoğan, Diyarbakır’da yaşanılan bayrak indirme olayını kınadıklarını kaydetti.

Afşin Ülkücü İşçileri Derneği Başkanı Keramettin Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

“8 Haziran 2014 tarihinde Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2.Havakuvvet Komutanlığı kuzey nizamiyesinde bulunan şanlı Bayrağımızın indirilmesi olayı vukuu bulmuştur. Bu olay yüce Türk milletinin kutsal değerlerine yapılmış alçakça bir saldırıdır. Milletimizin kutsal değerlere olan bağlılığı tarihsel sürece bakıldığında apaçık ortadadır. Şanlı bayrağımızı indirmeye teşebbüs edenler unutmamalıdır ki; Bayrağa olan tutkumuz. Sevgimiz tariflere sığmaz derecede ve ölçüdedir. Eğer bu milletin kutsal değerlere olan bağlılığını sınamak isteyenler varsa tarihe bakmaları tavsiyemizdir. Çok uzağa gitmemelerini Kıbrıs’ta meydana gelen bayrak indirme teşebbüsünün hangi netice ile sonuçlandığını görmeleri kâfidir. Ayrıca Sakarya’da, Çanakkale’de bayrağa olan aşkımız tarih sayfalarına şan ve şerefle yazılmış. Dostun ve düşmanın unutamayacağı eşsiz bir mücadele örneğidir.

Bilinmelidir ki Ay yıldızlı bayrağımız sadece bu topraklarda yaşayan insanların değil tüm dünyada yaşayan bu aziz milletin ortak değeridir. Ülkemizde huzur içinde yaşama arzusu ve kıvancı olan bu milleti kin ve nefret tohumları ekerek bölmeye çalışan şer odakları birliğimizi ve beraberliğimizi asla bozamayacaklardır. Terör örgütlerinin hiç biri bu milleti bu devleti bölmeye gücü yetmeyecekler teşebbüslerinde karşılarında gönlü vatan sevgisi ile dolan Türk milletini bulacaklardır. Bayrağımızın indirilmesi olayı ile de şunu belirtmekte yarar görmekteyiz; şanlı bayrağa uzanan eller en kısa sürede gereken cezayı bulmalı ve bayrağın indirilmesi olayında sorumlulukları olan yetkililerinde derhal cezalandırılması Türk milleti adına en tabii haktır. Bayrağın dalgalanması için kendisine yetki verilmiş her kim olursa olsun böylesi vahim bir olay neticesinde hala görevlerinde kalmaları milletimiz adına üzüntü verici bir durumdur.

Şanlı bayrağımıza yapılan alçakça saldırıyı tekrardan kınıyor ve bu saldırıyı gerçekleştirenlerin cezalarının verilmesini sabırla bekliyoruz”

 

Editör: Haber Merkezi