Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şubesinin 7. Olağan Genel Kurulu Delege seçimleri yapıldı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin alındığı Afşin Belediyesi Kültür Evi Konferans Salonunda düzenlenen kongre, divan başkanlığının oluşması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Afşin, Elbistan, Ekinözü, Nurhak ve Göksun İlçe Temsilciliğini kapsayan genel kurulda konuşan Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Bayram Doğan, “ Türk Eğitim-Sen olarak Türkiye’nin her yerindeki sendikalarımızda genel kurullarımızı gerçekleştiriyoruz. Kahramanmaraş 2 Nolu Şube olarak 5 ilçemizi kapsayan genel kurulumuzu birlik ve beraberlik ortamında gerçekleştiriyoruz. Kongremiz kardeşlik ortamında tek liste halinde gerçekleştirildi. Türk Eğitim-Sen ailesine ve eğitim camiasına hayırlı uğurlu olsun. İnşallah görev alan arkadaşlarımız tüm gayret ve çabayla eğitim camiasına hizmet edecekler. Sendikamızda daha önce görev alan, sorumluluk alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Türk Eğitim-Sen olarak eğitim sorunlarına duyarlı sendikacılık anlayışını devam ettireceklerini ifade eden Doğan, üyelerinin haklarını en iyi şekilde koruyacaklarını, başta eğitim olmak üzere tüm sorunların çözümünde görev alan sendika olacaklarını söyledi.

Kayıtlı delegenin oy kullandığı tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Bayram Doğan, yeniden seçildi.

Editör: Haber Merkezi