Afşin'de faaliyet gösteren Türk Büro-Sen Afşin şubesi tarafından birlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Büro-Sen Afşin şubesi tarafından Afşin Meka Royal Otelde düzenlenen birlik ve dayanışma yemeğine, Türk Büro-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Yurdakul, Türk Büro-Sen Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu, Türk Büro-Sen Afşin Şube Başkanı Hamdi Seven ve Türk Büro-Sen Afşin Şubesi üyeleri katıldı.

Birlik ve dayanışma yemeğinde konuşma yapan, Türk Büro-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Yurdakul: "Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Büro-Sen Kahramanmaraş Şubesi olarak Afşin'de çalışan, bizim iş kolumuza tabi olan üyelerimizle akşam yemeğinde bir araya gelerek istişare etmek istedik. Afşin Türk Büro-Sen temsilcisi arkadaşlarımız Afşin'de böyle bir güzel organizasyon yapmışlar, bizlerde Türk Büro-Sen Kahramanmaraş Şubesi yönetim kurulu olarak katıldık. Bizim amacımız, Afşin'de çalışan, bizim iş kolumuza tabi olan üyelerimizle akşam yemeğinde bir araya gelerek kurumlardaki problemleri ve sıkıntıları dile getirip çözüm üretebilmek, katkıda bulunabilmektir.Bu amaçla buraya geldik. İnşallah bundan sonrada bu tür toplantılarımız ve istişarelerimiz devam edecektir. Kamu-Sen'e bağlı Türk Büro-Sen olarak, Kahramanmaraş ve ilçelerde diğer şubelerimizle sık sık bir araya gelerek bu tür faaliyetlerimizi yapmaktayız. İnşallah bundan sonrada Afşin'imizde bizim iş kolumuza tabi olan üyelerimizle bir araya geleceğiz. Bundan sonraki ziyaretlerimizde arkadaşlarımızın bürolarını gezerek, yerinde inceleme yaparak arkadaşlarımızın dertlerini dinleyeceğiz. Bugün ki amacımız arkadaşlarımızla sohbet, muhabbet ve sendikacılığın canlı kalmasını amaçlıyoruz.Bu vesileyle birlik ve beraberlik yemeğimize katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra konuşma yapan, Türk Büro-Sen Afşin Şube Başkanı Hamdi Seven, "Türk Büro-Sen Afşin Şubesi olarak üyelerimizle birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldik. Aslında bu organizasyonu uzun zamandır yapmayı planlıyorduk ama bugüne nasip oldu. Bizim iş kolumuza tabi olan üyelerimizle bir araya gelerek kurumlardaki problemleri ve sıkıntıları dile getirip çözüm üretebilmek amacıyla bu yemeği düzenledik. Türk Büro-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Yurdakul, Türk Büro-Sen Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kuruluna ve üyelerimize teşekkür ediyorum bizleri kırmayarak toplantımıza katıldıkları için." şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi