2014 Afşin Anadolu Lisesi mezunu olan Zirve Dershanesi öğrencisi Ezgi Kaynak, 2015 YGS-1 puan türünde tüm rakiplerini geride bırakarak 446.903 puanla ilçe birincisi oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Zirve Dershanesi  Müdürü Celal Ceran,  2015 YGS sınavında dershane öğrencimiz Ezgi Kaynak, YGS-1 puan türünde tüm rakiplerini geride bırakarak 446.903 puan aldı. Bu puanı alan öğrencimiz Afşin'de en yüksek puanı aldı. Ayrıca örencimiz ülke genelinde 2 bin 907. oldu. . 2014 Afşin Anadolu Lisesi mezunu olan öğrencimiz Ezgi Kaynak’ı  göstermiş olduğu bu başırıdan dolayı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

 Zirve dershanesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre Ezgi Kaynak dışında ilk Türkiye sıralamasında 6 bin ,9 bin ve  15 bin sıralamasında yer alan başarılı öğrencilerin olduğu ve bu yılki sınavın dershane ve öğrencileri için başarılı  geçtiği ifade edildi.

Ezgi Kaynak ve diğer dereceye giren öğrenciler, emekleri geçen öğretmenlere ve alilerine teşekkür ederek eğitim hayatlarına tıp fakültesinde devam etmek olduklarını belirtti. 

Editör: Haber Merkezi