Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü, “Trafik Haftası” kapsamında sürücüleri hem trafik uygulamasından geçirdi, hem de sürücülere çiçek takdim etti.

Trafik kurallarına uymanın önemini anlatan ve gül dağıtımı yapan emniyet mensupları, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sanayi Kavşağında rutin trafik uygulaması yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisleri, trafik kurallarına uyan, emniyet kemeri takan ve evrakları tam olan araç sürülerine çiçek vererek, teşekkür etti.

Trafik ekipleri, ilçe girişi başta olmak üzere çeşitler yerlerde kontrol yapıldığını belirterek, ehliyetsiz ve eksiz evraksız kesinlikle araca binilmemesi gerektiğini ifade ettiler. Polis memurları yaptıkları kontrollerde durdurdukları araçların sürücülerine hız kuralları, emniyet kemeri takma zorunluluğu, araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması, ön koltuğa çocukların oturtulmaması ve çeşitli trafik konularıyla ilgili uyarılarda bulundu.

Evrakları tam olan ve emniyet kemeri takan sürücülere Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında gül verdiklerini söyleyen Trafik Denetleme Amirliği’nde görevli polisler, İlçede günlük trafik uygulamasının yapıldığını belirterek, trafik haftası kapsamında, trafik kurallarına uyan, emniyet kemeri takan ve evrakları tam olan araç sürücülere gül takdiminde bulunduklarını ifade etti.

Trafik ekipleri, ilçe girişi başta olmak üzere çeşitler yerlerde kontrol yapıldığını belirterek ehliyetsiz ve eksiz evraksız kesinlikle araca binilmemesi gerektiğini ifade ettiler.

1 saat süren gül dağıtımında sürücüler polislerin kendilerine gül vermesinden dolayı teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi