Milliyetçi Hareket Partisi  Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, ‘Dünya Kadınlar Günü’ vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Oğuz tor, “Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Nitekim kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatın içinde eşit, onurlu ve saygın bir yeri olması gerekir ve bunun artmasında da herkese büyük görevler düşmektedir” dedi.

 “Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır” diyen Tor,  “Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır. Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği ve saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zor. Özellikle kadınlarımıza yönelik insanlıklı dışı saldırıların, şiddet uygulamalarının, taciz ve tecavüz vakalarının endişe verici bir şekilde arttığı görülmektedir. Bu rezaletlerin önlenmesi, engellenmesi ve suçluların hak ettikleri cezayı bulması çok zaman vicdanları tatmin edecek düzeyde olmamaktadır. Kadınlara uzanan kirli ve kanlı ellerin kırılıp atılması ve katillere hak ettikleri cezaların verilmesi için vakit geçirilmeksizin ne gerekiyorsa yapılmalıdır” dedi.

"Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir" diyen Tor, konuşmasını şöyle sonlandırdı;

"Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır. Türk-İslam coğrafyasındaki bütün kadınların ve her şartta her ortamda partimize gönül vermiş MHP Kadın Kollarının değerli başkan ve üyelerinin gününü kutlar saygılarımı sunarım"

 

Editör: Haber Merkezi