Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Özdemir, Ticaret Odası’nda organ seçimlerinin 5174 Sayılı TOBB Kanunu’na göre, 1 Nisan 2018 Pazar günü yapılacağını söyledi.

Listelerin İlçe Seçim Kuruluna teslim edildiğini söyleyen Özdemir, "Listeler 13 Mart 2018 Salı günü askıya çıkacak ve 3 gün süre ile askıda kalacak. Üyelerimizin askıya çıkacak ve 3 gün gibi kısa bir süre askıda kalacak olan listelerde üyeliklerini kontrol etmeleri gerekmekte. 1 Nisan'da gerçekleştirilecek seçimlerin Afşin için hayırlı olmasını diliyorum.  Seçme yeterliliğine sahip tüm üyeleri oy kullanmaya davet ediyorum" dedi.

Afşin'in sanayisini ve ticaretini geliştirmek için Afşin TSO'ya aday olduğunu vurgulayan işadamı Mehmet Özdemir, "Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının öncelikle sosyal bir oda haline gelmesi gerekiyor. Afşin'i kalkınması için, ticaret ve sanayiyi gelişmesi, devletin verdiği teşviklerden yararlanmak için elimizden gelen tüm gayreti göstererek, çalışacağız. Memleketimiz için, Afşin için birliğimiz ve beraberliğini sağlamak için aday olduk. İnşallah iyi bir sonuç çıkar. Gecemizi gündüzümüze katıp memleketimize hizmet etmeyi amaçlıyoruz. İnşallah Afşin sanayisini, tarımını, hayvancılığını artırmak ve birçok alanda müteşebbislere destek olmak, öncü olmak istiyoruz. Afşin Ticaret ve Sanayi Odasının Afşin için yapacak çok fazla işi olduğunu biliyor ve düşünüyoruz." açıklamasında bulundu.


Son olarak Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden Mehmetçiklere başarılar dileyen Özdemir, "Bizlerin daha güvenli bir şekilde hayatımızı sürdürebilmemiz için mücadele eden, hayatlarını hiçbir şekilde düşünmeden, canları pahasına operasyonu kararlılıkla gerçekleştiren kahraman ordumuzu ve yürekli asil Mehmetçiklerimizi Allah'a teslim ettik. Cenabıhak onları korusun, onların yardımcısı olsun. Allah zafer nasip etsin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum." diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi