Özel Yıldız Koleji 2020-2021 eğitim-öğretim yılı için kayıtlarına esas teşkil eden kayıt ve bursluluk sınavlarını yaptı.  Bu sınavlara geniş bir katılım olmasının okulları için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu ifa eden kurucu-müdür Nurullah Çelebi KÖKER bu yoğun katılım için veli ve öğrencilere teşekkür etti.

Köker, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli veliler, sevgili öğrenciler Özel Elbistan Yıldız Koleji bünyesinde bulunan Ortaokullarımızın, Fen ve Anadolu Liselerimizin kayıt ve bursluluk sınavlarını tamamladık.  Sınavlarımıza yoğun bir katılım oldu. Bu yoğunluk iki binamızda da aynı anda sınav yapmamıza neden oldu. Gösterilen bu ilgi için velilerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum.
Özel Yıldız Koleji her yıl bu sınavı büyük bir titizlikle yapmaktadır. Şeffaf bir ortamda yapılan sınav yine aynı titizlikle okunmakta bir hiçbir öğrencimiz hak kaybına uğramamaktadır. 
Sınav sonra öğrencilerimiz soru kitapçıklarını hemen alabilmektedirler, aynı gün için sınavlarının bitimi ile cevap anahtarları internet sitemizde yayınlanmaktadır. Optik kontrolleri ile öğrencilerin optik kağıtlarının diğer sınıflara karışması önlenmekteyiz. Titizlikle okuma ve değerlendirme işlemi yapılmaktadır. En kısa süre içinde ise sonuçlar hem liste şekli hem de karne şekli ile açılanmaktadır. Öğrenci ve velilerimiz okullarımıza gelerek sınav sonuçlarını öğreniyor, aynı zamanda değerlendirme imkanı bulmaktadırlar.
Okullarımızın kayıtları bu sınavların bitimi ile başlamıştır. Okulumuza kayıt yaptırmak isteyen tüm velilerimizi ister kayıt yaptırsın isterse de yaptırmasın bilgi almak ve çay içmek için okulumuza davet ediyor, saygılar sunuyorum."
 

Editör: Haber Merkezi