TES-İŞ Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri,  Afşin TSO, Şoförler Odası, MHP ve CHP Afşin İlçe Başkanlarını ziyaret etti.

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası(TES-İŞ) Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası, Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası,  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Cumhuriyet Hareket Partisi (CHP) Afşin İlçe Başkanlarını ziyaret etti.

TES-İŞ Afşin Şubesi Başkanı Mustafa Kılıç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin ilk durağı Afşin Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Burada TES-İŞ heyeti, Afşin TSO Başkanı Bekir Sıtkı Can tarafından karşılandı. Başkan Can'a, Ticaret Odasının Afşin'e kazandırılmasından dolayı emeği bulunan herkese teşekkür eden TES-İŞ Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç, "Afşin'imize yakışan bir hizmet binası olmuş. İnşallah bu hizmetten Afşin'imiz gerektiği gibi faydalanır." dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Can, sendika temsilcileri ile bölge ve ülke gündemine ilişkin de görüş alışverişinde bulundu.

TES-iŞ heyeti daha sonra Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç'ı ziyaret etti. Başkan Kabaağaç , ziyaretten dolayı TES-İŞ Afşin Şube Başkanı Kılıç ve yönetimine teşekkür etti. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kabaağaç ile bir süre sohbet eden sendika yöneticileri, çalışmalarında Kabaağaç'a başarı diledikten sonra odadan  ayrıldı.

Heyet daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin ilçe Teşkilatını ziyaret etti.  Burada MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve yönetimi tarafından karşılanan TES-İŞ heyeti, Başkan Koç ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Burada bir değerlendirme yapan Başkan Koç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  MHP Afşin İlçe Başkanı Koç, sendika temsilcileri ile bölge ve ülke gündemine ilişkin de görüş alışverişinde bulundu.

TES-İŞ Afşin heyeti,  sonra olarak CHP Afşin İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretlerle ilgili olarak konuşan TES-İŞ Sendikası Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç, “Afşin'de sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcilerimizi ziyaret ettik ve fikir alış verişinde bulunduk.  İşçimizin, işyerimizin sorunlarını ve sıkıntılarını anlattık. Sendikal çalışmalarımız hakkında bilgiler aktardık. Görüş alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretlerimizin oldukça güzel sonuçlar doğuracağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi