Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'da gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından Afşin Emniyet Müdürlüğüne destek ve moral ziyaretinde bulundu.

Tes-İş Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç ve beraberindeki heyet, İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan Çevik Kuvvet personeli için Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğüne vekalet eden Komiser Yardımcısı Ayhan Aslangil’e ve polis memurlarına taziyelerini iletti.

Ziyarette konuşma yapan Tes-İş Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç, bombalı saldırıyı kınayarak, hain terör örgütünün bir kere daha kirli yüzünü gösterdiğini söyledi.

Türk milletinin terör saldırıları karşısında tek yürek olduğunu ifade eden Kılıç, " İstanbul'da yaşanan bombalı saldırı her ne kadar yüreklerimizi dağlasa da milletimizi bölemiyor. Bu tip saldırılar sonucunda halkımız birbirine daha da kenetleniyor. Devletimiz, milletimiz ve siyasi partilerimiz terör karşısında dik bir duruş sergiliyor. Meydanı üç beş çapulcuya asla bırakmayacağız. Devletimiz ve milletimiz el ele terör belasının üstesinden gelecektir. Güvenlik güçlerimizin her zaman destekçileriyiz. Devletimiz terör örgütlerine karşı ciddi somut adımlar atıyor. Halkımız da bunu görüyor ve destek veriyor. Bu yüzden şu anda dünyada birçok ülkenin gözü Türkiye'de'. Polis ve askerine her zaman desteğe hazırız. Türk Milleti bunun üstesinden gelecektir. Terör saldırısında hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yakınlarının acısını canı gönülden paylaşıyoruz. Millet olarak kenetlenmeli, hep birlikte bizi bizden ayırmak isteyen hain odaklara karşı top yekun mücadele ederek ortak tavır sergilemeliyiz.” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Vekili Aslangil ise, mesai arkadaşlarını kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisinde olduklarını kaydederek, emniyet güçleri olarak terörle mücadeleye başta halkın huzur ve güvenliği için canla başla devam edeceklerini vurguladı. 

 

Editör: Haber Merkezi