Afşin Belediyesi, 500’den fazla hanenin bulunulduğu EÜAŞ’ın Afşin’deki lojmanlarında sıcak asfalt çalışmasına devam ediyor.

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri (Tes-İş) Sendikası Başkanı Mustafa Kılıç, Afşin Belediyesi tarafından EÜAŞ Site 1’de tamamlanan sıcak asfalt çalışmasının Site 3’te de başlatıldığını söyleyerek Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e teşekkür etti.

Afşin Belediyesi tarafından EÜAŞ Site 3’te kaldırım çalışmalarının tamamlandığı ve sıcak asfalt çalışmalarına geçildiğini söyleyen Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri (Tes-İş) Sendikası Başkanı Mustafa Kılıç, şunları söyledi:

“Afşin Elbistan Termik Santralimizde çalışan arkadaşlarımızın ikamet ettiği EÜAŞ’a ait bulunan sitede Afşin Belediyemiz tarafından güzel bir hizmet yapıldı. Burada kaldırım ve sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Site 1’in kaldırımıyla asfaltıyla birlikte tamamlandı. Site 3’te ise kaldırım çalışmaları tamamlandı, asfalt serim işi kaldı. Belediyemiz bugün itibaren asfaltlama çalışmasına başladı. İnşallah havalar güzel gider ve kar yağışı olmadan bu sitemizde de çalışmalar sonlanır. 500’den fazla hanenin bulunduğu ve santralde çalışan arkadaşlarımızın bulunduğu bu siteye kaldırım ve asfalt hizmetinin sağlanmasından dolayı başta Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven olmak üzere, belediye ekiplerimize teşekkür ediyoruz”

Site 3’teki konutlarda mantolama çalışması yapılacağına değinen Başkan Kılıç, “ Site 3’te depreme dayanıklılık araştırması yapıldı. İnşallah 2018 yılında Site 3’te bulunan konutlarımıza iç-dış mantolama çalışması, binalarımızın bakımları yapılacak.”dedi.

Editör: Haber Merkezi