Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Afşin Şube Başkanlığı, enerji işçilerini Ramazan Bayramında yalnız bırakmadı.

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri Afşin Elbistan A ve B Termik Santralinde çalışan enerji işçilerini ziyaret ederek Ramazan Bayramını kutladı.

Bayramlaşma töreninden sonra açıklamada bulunan  Tes-İş Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç, dini bayramların İslam alemi için önemine dikkat çekerken,  bayramların sevgi, dostluk, barış ve kardeşliği daha da arttıracağına inandığını ifade etti.

Ramazan Bayramında mesai yapan enerji çalışanlarını yalınız bırakmak istemediklerini belirten Kılıç, “ Çalıştığımız kurum fedakarlık isteyen ve bayramı, tatili olmayan devamlı çalışması gereken bir. Burada arkadaşlarımız bayram gününde mesai yapıyorlar. Bizlerde TES-İŞ yönetimi olarak mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek yanlarında olduklarımızı hissettirmek istedik. Mübarek Ramazan Bayramının tüm emekçilere ve Türk İslam alemine barış huzur ve hayırlar getirmesini Yüce Mevla'mdan dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi