Enerji işçileri halı saha turnuvasında karşı karşıya geliyor.

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İş) Afşin Şubesi halı saha futbol turnuvası düzenledi.

Afşin Elbistan A ve B Termik Santralinde çalışan işçiler, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İş) Afşin Şubesi tarafından düzenlenen halı saha bahar turnuvasında karşı karşıya geliyor. Turnuvaya A ve B Termik Santrali çalışanlarından 28 takım katıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İş) Afşin Şube Başkanı Mustafa Kılıç, turnuvanın dostça ve kardeşçe geçmesi temennisinde bulunarak, katılan takımlara başarılar diledi.

Geleneksel hale getirdikleri turnuvanın, işçiler arasındaki kaynaşmayı sağlamak için düzenlendiğini belirten Kılıç, "Bizler işçiyiz. Biz emek üretir, değer üretiriz. Çalışırız çabalarız ve bundan da bize düşen payımızı her zaman isteriz. İnsanoğluna yakışan bir ücret, insanoğluna yakışan bir hayat standardı isteriz. İşçiler her zaman bir dünyanın kurucularıdır. Bu tarihi şekillendirenlerdir. Biz olmazsak hiçbir şey olmaz. Bu ülkenin en küçük yapı taşından tut havada uçan kuşa kadar işçiler üretiyor. Biz değerimizi kıymetimizi biliyoruz. Bunun karşılığında da işverenlerimiz tarafından bu değerin bize verildiği için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra inşallah hep birlikte bu ülke için katkıda bulunarak, ülkemizi bir adım öne götürerek emek üreterek, değer üreterek ülkemizi feraha çıkarmanın mücadelesini edeceğiz. " diye konuştu.

28 takımın katıldığı turnuva, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Burak Binboğa, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Afşin-Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdürü Mustafa Has, eski Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız ve Tes-İş Şube Başkanı Mustafa Kılıç'ın başlatma vuruşu ile başladı.

Editör: Haber Merkezi