İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) Afşin İlçe Temsilcisi Adayı Menderes Terzi, Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret ederek, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ertelenen İLKSAN seçimlerinin 19 Haziran’da yapılacağını söyledi.

Afşin’deki sınıf öğretmenleri, 1943 yılında kurulan ilköğretim sınıf öğretmenlerinin dayanışma sandığı olan İLKSAN’ın seçimleri için ilçe temsilcisini belirlemek için oy kullanacak.

Gazetemizi ziyaret eden İLKSAN Afşin İlçe Temsilci Adayı Menderes Terzi, seçim süreciyle alakalı bilgi vererek, meslektaşlarından destek istedi.

İLKSAN Afşin İlçe Temsilci Adayı Menderes Terzi, şu ifadelere yer verdi:

“Dört yılda bir yapılan İLKSAN (İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı) delege seçimlerinin daha önce 3 Nisan’da yapılacağı açıklanmıştı. Ancak pandemi yasakları kapsamında bu seçimler ertelenmişti. 1 Haziran’da kademeli normalleşmeyle birlikte ve vaka sayılarının düşmesiyle, İKSAN Yönetim Kurulunun aldığı karar ile seçimlerinin 19 Haziran 2021 Cumartesi günü yapılacağı açıklandı.

İLKSAN’ın Afşin ilçe temsilcisi seçimini 19 Haziran’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde 08.00 ile 17.00 arasında gerçekleştireceğiz. Seçim için tüm öğretmen arkadaşlarımıza ulaştık. Pandemi nedeniyle ertelenen seçim için insanları rahatsız etmekten kaçındık. Fakat seçim sürecinin belirlenmesiyle birlikte tekrar çalışmalarımıza başladık. Bu süreçte de Yeşil Afşin Gazetemizi ziyaret ederek adaylığımızın devam ettiğini, seçime gireceğimizi ve bizleri tanıyan, bizi destekleyen meslektaşlarımızı en iyi şekilde temsil etmek için bu yola çıktığımı belirtmek isterim. Tüm meslektaşlarımızın desteklerini bekliyorum.”

Editör: Haber Merkezi