AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Çitil: “Teröristleri, Güneydoğudan temizleyeceğiz”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Ankara’da terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırının Türkiye’nin birliğine ve beraberliğine yönelik bir saldırı olduğunu belirtti.

Afşin’e çeşitli ziyaretler için gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, son zamanlarda artan terör olaylarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında, İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çitil, “ Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Güneydoğu’da operasyonlar aralıksız olarak devam ettiriliyor. Oradaki teröristlerin tamamını temizlemek üzereyiz. Özellikle Çukurkazan, Sur ve İdil ilçemizde operasyonlar devam ediyor” dedi.

Güneydoğu’da sıkışan terör örgütlerinin ve destekçilerinin şehir merkezinde ses getirmek için hain eylemler gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Çitil, “ Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde üç partimizin milletvekilleri milli birlik ve beraberliğimize yönelik ortak bir deklarasyon yayınladı. Bu tür olaylar bizleri birbirine daha çok kenetliyor. Türkiye olarak biz dimdik ayaktayız ve bu süreci en güçlü şekilde atlatacağız. Ankara ve Diyarbakır’daki terör saldırısında hayatını kaybeden asker ve sivil tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Türkiye’yi güzel günler bekliyor diyen Çitil açıklamasına şöyle devam etti:

“ Önemli olan bizim birlik içinde olmamız. AK Parti olarak tek başımıza iktidar olmamız ayır bir önem taşıyor. Meclis de AK Parti milletvekilleri olarak gece gündüz ülkemizin ve vatandaşlarımızın ferahı için çalışıyoruz.  Sağlık Bakanlığı Komisyonunda olmamız nedeniyle birçok alanda çalışmalar yapıyoruz.  Özellikle kayıt dışı çalışan işçilerin kayıt altına alınması, güvencede esneklik ve geçici iş ilişkisiyle birlikte istihdam bürolarının kurulması ve yetkileri konusunda çalışmalarımız var. İnşallah önümüzdeki günlerde bu tasarılar meclise gelecek ve kanunlaşacak”

Konuşmaların ardından Çitil ve beraberindeki heyet ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Editör: Haber Merkezi