Tek-Işık Spor Kulübü Başkanlığına seçilen Hayri Yücel açtıkları kurslarla gençleri spora kazandırmak istediklerini söyledi.

Dünya güreş şampiyonluğu bulunan ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Tek-Işık Spor Kulübünün olağan genel kurulunda başkanlığına seçilen Hayri Yücel, faaliyetlerine başladı.

Yücel, Tek-Işık Spor Kulübünü amatör düzeyden daha ileri bir seviyeye taşımaya gayret edeceklerini dile getirdi.

Polislik, subaylık, bekçilik ve beden eğitimi gibi spor mülakatlarına hazırlanan kişiler için ücretsiz kurslar açtıklarını ifade eden Tek-Işık Spor Kulübü Başkanı Hayri Yücel; “Tek-Işık Spor Kulübü olarak güreş, futbol ve karate gibi spor dallarında faaliyet gösteriyoruz. Elimizden geldiği kadar branşları attırmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar Tek-Işık Spor Kulübü güreş ve futbolda faaliyet göstermiş ama bu faaliyetler amatör düzeyde kalmış. Biz bunu daha da fazlalaştırıp profesyonelleştirmeye çalışıyoruz. Elimizdeki imkanların kısıtlı olmasından dolayı antrenörlerimiz kendi imkanları ve kulübün verdiği imkanlarla eğitim vermeye çalışıyorlar. Spor salonumuzda ücretsiz Polislik, subaylık, bekçilik ve beden eğitimi öğretmenliği hazırlık kursu açtık. Katılanlara ücretsiz eğitim veriyoruz. Bunu daha da yaygınlaştırıp arttıracağız. Haftanın yedi günü antrenör arkadaşlarla imkan sağlamaya çalışıyoruz. Bütün isteğimiz arzumuz Afşin’deki gençliği spor salonlarına çekip okullara hazırlamaktır. Gençlerimizi spora yöneltip eğitim vermek istiyoruz. Bütün amacımız Afşin’e hizmet, Afşin gençliğine imkanlar ölçüsünde eğitim vermek” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi