Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri, Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret ederek, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliğinde görevli polis memurları Tekin Yılmaz ve Mihrace Yalçınkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret etti.

Gazeteciliğin topluma yararlı çalışmalar yapan bir meslek olduğunu kaydeden TDP Büro Amirliğinde görevli polis memuru Tekin Yılmaz, basın camiası ile TDP'nin toplumun içinde olan iki unsur olduğunu vurguladı.

Yılmaz, “İlçemizde halkı bilgilendirme görevini üstlenen değerli basın mensuplarımız, vatandaşlarımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini yürütüyor. Huzurun temininde polis teşkilatımıza her daim destek veren ve halkımızı en iyi şekilde bilgilendiren basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü İlçe Emniyet Müdürlüğü adına kutlarız” dedi.


Yeşil Afşin Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sinan Doruk da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ziyarete gelen TDP polislerine teşekkür etti

Editör: Haber Merkezi