Afşin Baro Temsilciliği, bir süredir Afşin Adliyesinde tayini çıkan icra müdür yardımcıları için veda yemeği düzenledi.

 Afşin Adliyesinde İcra Müdür Yardımcısı olarak çalışan ve hakim adayı olan  Nagihan Kurukafa'nın tayini Malatya'ya, İcra Müdür Yardımcısı Ülkü Uludağ'ın Bartın'a tayini çıktı.

Kurukafa ve Uludağ için düzenlenen veda yemeğine, Cumhuriyet Savcısı Mesut Yazgan, HakimlerFatih Aydın, Sevcan Gözümoğlu, Hanefi Kardan, Hülya Öner, İcra Müdürü Arif Yılmaz, Afşin Baro Temsilcisi Mehmet Turan ve baro avukatları katıldı. 

Adliye personeli ile her zaman uyumlu çalıştıklarını belirten Afşin Baro Temsilcisi Turan, " İlçemize hizmet etmiş ve mesailerimizi paylaştığımız İcra Müdür Yardımcısı olarak çalışan ve hakim adayı olan  Nagihan Kurukafa ve İcra Müdür Yardımcısı Ülkü Uludağ'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah kendilerini yeni görev yerlerine uğurlayacağız. Burada güzel anılar biriktirdiklerini ve gittikleri yerlerde Afşin'in güzelliklerini hatırlayacaklarını ümit ediyorum." açıklamasında bulundu.

Turan'ın konuşmasının ardından Cumhuriyet Savcısı Mesut Yazgan ve Afşin Baro Temsilcisi Mehmet Turan, tayinleri çıkan Kurukafa ve Uludağ'a, Eshabı Kehf plaketi takdim etti

Editör: Haber Merkezi