İstanbul'da faaliyet gösteren Büyüktatlı Mahallesi Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği (TATLİDER), Büyüktatlı Mahallesinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine giyim, ayakkabı ve kırtasiye yarımında bulundu.

Büyüktatlı Mahallesinde eğitim gören öğrencileri için toplanan giyim, ayakkabı ve kırtasiye malzemesinin yer aldığı paketler, dernek temsilcileri tarafından teslim edildi.

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, öğrencilere yardımda bulunan dernek temsilcilerine teşekkür etti. Budan, derneğin eğitim ve öğretime yaklaşımının, duyarlılığının örnek bir davranış olduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ise, öğrencileri sevindiren bu anlamlı yardımlardan dolayı Büyüktatlı Mahallesi Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği, hayırsever iş adamlarına ve emeği geçenlere teşekkür etti.

TALİDER olarak İstanbul genelinde başlattıkları yardım kampanyası kapsamında toplanan giyim ve kırtasiye malzemelerini, Büyüktatlı Mahallesindeki öğrencilere ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Büyüktatlı Mahallesi Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsrafil Bahçe, dernek olarak bu tür faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi.

Törene, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Rıdvan Tuncer, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Avukat İsmail Safi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, Elbistan Büyüktatlar Derneği Başkanı Asım Ceren, Büyüktatlı Muhtarı Tahsin Karakuş katıldı.

Editör: Haber Merkezi