Bahçeşehir Koleji Elbistan Kampüsü kurucularından İsmet Taşyürek, “ 53 yıllık  tecrübesi ile eğitime yön veren Bahçeşehir Kolejleri öğrencilerine çift diploma, öğrenci değişim programları, yaz okulları gibi çeşitli programlar ve imkanları sunmakta.” dedi.

Okul öncesinden itibaren lise kademesine kadar eğitimini Bahçeşehir Koleji’nde tamamlayan öğrencilerin Bahçeşehir Üniversitesinden de burs imkanı kazandığını ifade eden Taşyürek, “Bahçeşehir Koleji Elbistan Kampüsü olarak zengin soru bankaları ile öğrencilerimizi ulusal sınavlara hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin sadece sınavlara hazırlanmasını değil günümüz çağına ayak uydurabilmesi için STEM eğitimi, robotik kodlama, İngilizce derslerimize ağırlık veriyoruz. Yoğunlaştırılmış ders programlarımız ile öğrencilerimizdeki eksik kazanımlarımızı tamamlıyoruz. Yıl içine yaptığımız Türkiye geneli deneme sınavlarımız ile öğrencilerimizin akademik gelişimini yakından takip edebiliyoruz. Rehberlik KAREM birimi ile öğrencimizin hem akademik hem duygusal becerilerinin incelemesini gerçekleştiriyoruz.

137 kampüs ile ülkemizin dört bir yanına yayılan ortak eğitim ve sınav anlayışımız doğrultusunda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına hazırız. Kampüs olarak kayıt görüşmelerimiz devam etmekte olup sizleri okulumuza bekleriz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi