Afşin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muttalip Kurt, Kahramanmaraş’ta 28 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 3. Kahramanmaraş Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı için Afşinli çiftçiler için ücretsiz servis kaldırılacağını söyledi.

Afşin’deki çiftçilerin tarım alanındaki yeniliklerden haberdar olması için Kahramanmaraş Tarım Fuarının çok faydalı olabileceğini belirten İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muttalip Kurt, ilçedeki çiftçileri fuara davet etti.

Fuar için İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü önünden 28 Eylül Perşembe günü saat: 08.30’da araç kaldırılacağını belirten Kurt, “Modern tarımının tanıtılması, çiftçilerin yeni, modern ve ileri teknoloji makinelerle buluşması adına bu yıl 3’üncü kez düzenlenecek olan Kahramanmaraş Tarım Fuarının çiftçiler için çok verimli olacağını düşünüyoruz. Tarım makinaları ve teknolojilerinden, hayvancılık teknolojileri ve süt endüstrisine tohumculuktan, örtü altı yetiştiricilik ve modern meyveciliğe, fide ve sera teknolojilerine kadar birçok tarım teknolojisi vatandaşlarımıza tanıtılacak. Tarım Fuarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için ilçe tarım müdürlüğümüz önünden 28 Eylül Perşembe günü saat 08.30’da ücretsiz servis kaldıracağız.” Dedi.

Kurt, KAFUM Fuar Merkezinde düzenlenecek Kahramanmaraş Tarım Fuarı’nda, Afşin’in yöresel ürünleri olan Koçovası Sarımsağı, Afşin Çemen’i ve tarhanasının da görücüye çıkacağını söyledi.

İletişim İçin İrtibat No: Afşin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü: 0344 511 4970

Editör: Haber Merkezi