Tanır Ortaokulu öğrencileri,  Zeytin Dalı Harekatı'na destek ve askerlere moral vermek için Tanır Jandarma Karakolunda görev yapan askerleri ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla Tanır Jandarma Karakolunda görev yapan askerleri ziyaret eden öğrenciler, beraberinde getirdikleri hediyeleri askerlere teslim etti.

Öğrencileri makamında ağırlayan Tanır Jandarma Karakolu Komutanı Ahmet Devam, "Ülke olarak hassas olduğumuz bu zamanda öğrencilerin ziyaretinden büyük onur duyduk. Vatanseverlik konusunda bu ziyareti yaptıkları için Tanır Ortaokulu idaresi ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Karakol Komutanı Ahmet Devam yapılan ziyarette öğrencilere, karakolu gezdirip, askerlerin yemek yediği, uyuduğu yerleri ve yaşam şartlarını gösterdi.

Kahramanmaraş Değerler Eğitimi projesi (KADEP) ve Zeytin Dalı Harekatına destek amacıyla askerleri ziyaret ettiklerini belirten Tanır Ortaokulu Müdürü Müslüm Özmen, " Müdür Yardımcımız Mehmet Aslantaş, Rehber Öğretmenimiz Kadir Ayata ve Tanır Ortaokulu öğrencileri ile birlikte Tanır Jandarma Karakoluna ziyarette bulunulduk. Amacımız vatanını seven koruyup sahip çıkan yeni nesiller yetiştirmek. Sadece bugün değil her zaman vatanımıza sahip çıkıp ne şartlar altında olursa olsun vatanımızın korunması gerektiğini öğrencilere öğretmek" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi