Afşin  Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ihtiyaç sahibi 4 bin aileye kömür yardımında bulunacak.

Afşin Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, adresleri ve isimleri daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kömür dağıtımına, önümüzdeki günlerden itibaren başlanacak.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Afşin’de, ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.

Afşin merkez ve kırsal mahalleler dahil olmak üzere 4 bin haneye 4 bin ton kömür yardımı yapılacağını söyleyen yetkililer, “SYDV tarafından ihtiyaç sahibi hane başına 1 ton olmak üzere toplamda 4 bin ton kömür yardımı yapılacak. Karayolu ile Afşin’e peyderpey gelecek kömürleri en uzak mahallelerden başlanarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağız. Şuanda ilk gelen kömür yardımları bekletilmeden ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor. Sosyal güvencesi bulunmayan ailelere yardımlarımız kış ayları boyunca devam edecek” ” açıklamasında bulundular.

 

Editör: Haber Merkezi