Elbistan'da bir araya gelen öğrenci servis sürücüleri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla konvoy düzenleyip, kurban kestikten sonra Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulundu.

İlçede faaliyet gösteren öğrenci servislerinin sahipleri, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla bir araya geldi.

Mevlana, Hacı Esat Efendi ve Pınarbaşı caddelerinden geçen konvoy, İlçe Jandarma Komutanlığı önünde toplandı.

Öğrenci Servisleri Başkanı Ali Güçlü, burada yaptığı konuşmada, her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını göstermek için böyle bir etkinlik yapmak istediklerini söyledi.

Etkinliğe servisçilerden ciddi bir katkı olduğunu dile getiren Güçlü, şöyle konuştu:

"Tek amacımız, evlatlarımız yetim ve vatansız kalmasın diye kendi evlatlarını yetim bırakan yiğitlerimizi unutmamak ve onlara moral vermektir. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki milletimiz dün olduğu gibi bugün de galip çıkacaktır. Kahramanlarımız Afrin'de 7 düvele karşı mücadele veriyor. Allah'ın yardımı, milletimizin desteği ve Mehmetçiğimizin de kahramanlığıyla inşallah Afrin'de yeni bir destan yazılacaktır. Dualarımız onlarla olsun. Kahraman yiğitlerimiz için bir kurban kestik ve Mehmetçik Vakfı'na öğrenci servisleri olarak 14 bin lira bağışta bulunduk."

Daha sonra Güçlü, bankaya yatırdıkları bağış makbuzunu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert'e teslim etti.

Yüzbaşı Sert ise bu tür faaliyetlerin kendilerini onurlandırıp gururlandırdığını, bu sayede kendilerini daha güçlü hissettiklerini belirterek, katkıların dolayı herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesildi.

Editör: Haber Merkezi