Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yol yapım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Andırın ilçesinde devam eden çalışmalar kapsamında Sumaklı-Düziçi Grup Yolu’nda çalışmalar devam ediyor.

Sumaklı-Düziçi Grup Yolu’nun Kuzgun bölümünde 4 kilometrelik alanda filler serim ve sıkıştırma çalışmaları tamamlanırken, diğer 4 kilometrelik bölümde ise çalışmalar devam ediyor.

Yedikuyular Yolunda Genişletme

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi yapım çalışmalarının yanı sıra mevcut yolda da genişletme çalışmalarını devam ettiriyor.

Şehir Merkezi’nden 7 kilometre uzunluğunda olan yolda genişletme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi yolun genişliğini 15 metreye çıkarıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda başta Yedikuyular Kayak Merkezi olmak üzere Bertiz bölgesinin grup yolu olan Yedikuyular Yolunda genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarına devam edilecek.

Editör: Haber Merkezi