Afşin’de, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat Vakfı tarafından Bayırbucak Türkmenlerine yönelik insani yardım kampanyasına destekler devam ediyor.

Hayrat Vakfı Afşin Temsilciliği, İlçede faaliyet gösteren  Sivil Toplum Kuruluşlarını tek tek ziyaret ederek kampanya hakkında bilgilendirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde İl genelinde başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası kapsamında, Hayrat Vakfı Afşin Temsilcisi Ahmet Doğru ve Vakıf görevlilerince programlanan ziyaret kapsamında Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Afşin Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat ve Eğitim Bir Sen Afşin İlçe Temsilcisi Muzaffer Kolukısa'ya ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve Hayrat Vakfı Afşin Temsilciliği tarafından yürütülen kampanya ile ilgili bilgi verildi.

Kampanyanın yerinde ve zamanında yapıldığına dikkat çeken Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri kampanyaya tam destek olarak daha fazla yardım için destek sözü verdiler. 

Editör: Haber Merkezi