Niğde’de düzenlenen İller Arası Wushu Şampiyonası’nda takım halinde birinci olan Afşin Belediye Wushu Spor Takımı Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’ı makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde Niğde’ye bağlı Altunhisar İlçesi’nde düzenlenen İller Arası Wushu Turnuvası’nda Afşin Belediyesi Wushu Spor takımı takım halinde birinci oldu. 19 kulübün ve 185 sporcunun katıldığı turnuvada şampiyon olan Afşin Belediyesi Wushu Spor Takımı sevincini Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ile paylaştı.
Sporculara teşekkür eden Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Afşin Belediye Spor Wushu takımız bölgesel şampiyonada şampiyon olan gençlerimizi tebrik etmek ve başarılarını devamını dilemek için bir araya geldik. Ayrıca bundan sonraki yapılacak olan spor aktivitelerinde belediyemiz adına yapacağımız katkıları konuşmak üzere bir araya geldik. Antrenörümüz Selçuk Kayapınar’a teşekkür ediyorum, son zamanlarda Wushu’da çok güzel başarılara imza atıyor. Alınan başarılarla Afşin’i ve bizleri sevindiriyor. Her spor dalında Afşin mutlaka sporcular yetiştirecek potansiyeli var. Spor duygusu Afşin’de yüksek bizler gençlerimizi inşallah spora kazandırıp şampiyonlar yetiştirme ve kazandırma yolunda projelere hayat vereceğiz. Bütün Afşinlilerden destek bekliyoruz.” dedi.
Antrenör Selçuk Kayapınar ise, spor ve sporculara değer veren Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’a teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi