Yılan hikayesine dönüşen Kahramanmaraş Ekinözü arasındaki kısık yol sonunda Kahramanmaraş Büyük Şehir belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un ve AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakaların Girişimleri  ile Ağustos ayı içerisinde ulaşıma tamamen Açılacak. 

AK Parti Ekinözü ilçe Başkanı Bünyamin Şakalar Ekinözü ile onikişubat İlçesine bağlı Süleymanlı Ilıcasını daha kısa mesafeden birbirine bağlayan ve Kısık Yolu olarak bilinen, Ekinözü-Ilıca yolunda gelecek ay içerisinde Asfaltlama çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Ekinözü ile Kahramanmaraş onikişubat İlçesine bağlı Süleymanlı Ilıcasını daha kısa mesafeden birbirine bağlayan ve Kısık Yolu olarak bilinen, Ekinözü-Ilıca yolunda gelecek ay içerisinde asfaltlama çalışmalarına başlanacağını Büyük şehir belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç’tan Müjdeyi aldıklarını İfade etti.

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’denoluşan bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’la Görüşerek Bölgede Yaşanan sorunları dile getirdiler yapılan Görüşme sonrasında yılardır Yapılması söz konusu olan ancak bir türlü Asfaltlama Çalışmasına başlanmayan Ekinözü –Ilıca yolunda asfaltlama çalışması gelecek ay içerisinde başlanacak.

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar Kısık yolunun Ekinözü için büyük önem arz ettiğini yolun ulaşıma açılması halinde her iki turistik merkezin çok daha kısa mesafeden birbirine bağlanacağını belirten Şakalar, , "Ekinözü İçmeleri ve Süleymanlı Kaplıcaları, Kahramanmaraş'ın iki önemli sağlık turizmi merkezi. Bu yol sayesinde İçmelere gelen turistler günübirlik olarak Süleymanlı Kaplıcalarına gidip gelebilecek. Kaplıcaya gelenlerde Ekinözü İçmelerini ziyaret edebilecek. Aynı zamanda yol sayesinde Elbistan ve Ekinözü ilçeleri ile Kahramanmaraş arası çok daha kısalacak. Kısık Yolu hem sağlık turizmi hem de ulaşıma açısından büyük önem arz ediyor" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi