Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, 27 Ocak 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek 'Olağan Genel Kurul'a tüm üyelerini davet etti.

Başkan Kabaağaç, oda binasında yaptığı açıklamada, görev süresi boyunca Afşinli şoför esnafına en iyi hizmeti vermek için çalıştığını belirtti.

438 üyesi bulunan Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın genel kurulunun 27 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 09.00'da oda binasında gerçekleştireceğini aktaran Kabaağaç, "Şoför esnafının kalan sorunlarını çözmek için bu göreve yeniden talibiz. Allah utandırmaz inşallah. 4 yıllık süre içerisinde fedakarca davranarak değerli üyelerimizin birikimlerini ve odamızın çıkarlarını ön planda tuttuk. Bu anlayış ile ben ve arkadaşlarım hiçbir menfaat gözetmeksizin görev yaptık. Bu göreve 4 yıl daha talip olduk. Genel Kurulumuzda 438 üyesi bulunan odamızda genel kurul heyecanı yaşıyoruz. Görevimizin üçüncü dönemi için biz tekrar göreve ve hizmete talibiz. Bu bir aile genel kuruludur, yarın yine beraber el ele, kol kola yürüyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizin gösterilmesi için tüm üyelerimizi genel kurulumuza bekliyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımıza ve bize destek veren şoför esnafı dostlarımıza çok teşekkür ediyorum."açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi