MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız:
“Silinmiş Afşin’in ismini zirveye taşıyacağız”
 
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Afşin’i hak ettiği yere getireceğini belirterek, “İnşallah sizler bize bu görevi verdiğiniz taktirde Afşin’in silinmiş ismini gerek Ankara’da gerek Kahramanmaraş’ta Türkiye’de zirveye taşıyacağız.” dedi.
 
MHP Afşin İlçe Teşkilatı düzenlenen bir programla Afşin Belediye Başkan adayını tanıttı. MHP Afşin İlçe Teşkilatı Binası önünde toplanan kalabalığa seslenen MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, birlik ve beraberlik içerisinde Afşin Belediyesi’ni alacaklarını kaydetti.
 
Başkan Taşkale, “Milliyetçi Hareket Partisi Afşin Teşkilatı, genel merkezimizin ve İl teşkilatımızın ortak kararı doğrultusunda MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız oldu. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum, Afşin’imize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Milliyetçi Hareket Partisi olarak uzun bir çalışma maratonuna giriyoruz. Hepimizin üzerine düşen görev, bir bir, ev ev gezerek partimiz için çalışmamız gerekiyor bunun için ben kendi namıma söz veriyorum. Genel merkezimiz Adem Bey’i MHP Afşin Belediye Başkan adayı olarak açıkladı. Bu süreçte herkesin elinde geleni yapmasını bütün arkadaşlarımızdan talep ediyorum. Önümüzde AKP gibi güçlü bir parti var. Bu partiyi alt etmemiz için herkesin kendi üzerine düşen görevi seçim sürecine kadar yapması gerekiyor. Hiçbir zaman makam ve mevki peşinde olmadık, bizler ulu davanın neferleriyiz. Bu neferi ister belediye başkanlığı olsun ister milletvekilliği olsun bizim için elimizin tersiyle itecek makamlardır. Biz gönüllerin dostu olmalıyız Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye Cumhuriyetinin çimento taşı olmalıyız, bayrağın teminatı olmalıyız,Türklüğün teminatı olmalıyız. Bizim ideallerimiz bu doğrultudadır. Sizlerin huzurunda adayımızı tekrar tebrik ediyorum.” dedi.
 
“Afşin’i Türkiye’de zirveye taşıyacağız”
‘Afşin’in silinmiş ismini gerek Ankara’da gerek Kahramanmaraş’ta Türkiye’de zirveye taşıyacağız’ diyen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Bende dahil üç arkadaştık. Diğer MHP aday adayları da bizim arkadaşlarımızdır. Onlarla birlikte bu mücadeleyi verdik. İnşallah gene hiç ayrımız gayrımız yok birlik bütünlük ve beraberlik içerisinde yerel seçimlerde başarılı olmak için çalışacağız. O yüzden hep birlikte ve tek yumruk halinde 30 Mart’ta bu idealimizi gerçekleştireceğiz. Ben eskiden olanları bir kenara atarak önümüzdeki hedefin ne olacağını, Afşin için ne yapacağımızı ve bu seçimde nasıl başarılı olacağımızı ve büyükşehir kapsamında olan bu yeni uygulamanın gerçekten Afşin kader seçimi olduğunu, bunun çocuk oyuncağı olmadığını, tecrübe işi olduğunu kapı kapı, ev ev, köy köy, mahalle mahalle gezerek tek tek anlatmamız lazım. Bu bugün sadece Afşin merkez olarak kalmayacak, bu Oğlakkayası’nında sorunu olacak , Arıtaş’ında sorunu diğer belde ve köylerimizin yani 84 bin kişinin sorunu olacak. O yüzden 10 yıldan bu tarafa yapılanları görerek en uç noktayı sizler gözünüzün önüne getirin. İnşallah sizler bize bu görevi verdiğiniz taktirde Afşin’in silinmiş ismini gerek Ankara’da gerek Kahramanmaraş’ta Türkiye’de zirveye taşıyacağız.  Bizler yapacağımız hizmetleri bir bir açıklayacağız. Allah’ın verdiği güçle ve sizlerin verdiği destekle aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. İlçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle burada sizlere söz veriyoruz. Yeter ki sizler bu görevi verin Afşin’in ne olduğunu hep beraber göreceğiz.” dedi.
Editör: Haber Merkezi